Saturday, 7 April 2012

Biarkan saya sukakan awak

Hai awak,sekarangkan saya nak cakap kan yang saya betul-betul nak usha awak,kalau awak nak tahu sekarang awak ni sedang berada didalam carta hati saya,brmula saya mengenali awak,dari mata turun ke jiwa awak,saya rasa saya sukakan awak tapi saya tak berani nak cakap tegak.walaupaun dimana saya berada saya selalu teringatkan awak maknanya saya rindukan awak.
saya membayangkan kalau awak couple dengan saya akan bahagiakan awak,saya akan buat lawak supaya awak selalu ketawa,kalau awak tak ada handpone saya akan tunggu awak sampai awak call saya.saya tidak kisah walaupun awak sudah berpunya ,kita akan berkawan forever & forever.anything what do you do i'm don't prohibit.awak boleh bersosial dgn sape2 pun.saya tak kisah sbb saya betul2 dah angau dan gilaa kan awak. agak2 awak suka kn saya tak??
                                .......................................




takpe2 awak tak nk bg saye jawapan tp saya akan tunggu awak tau ,sampai awak cakap awak sukakn saya <3 ok .byee :))